6 105 ₴
Кількість завантаження: 6 шт./цикл. Розмір випіканого виробу 77х27мм, отвір 23 мм. Продуктивність, щонайменше 70 шт./год.
Донатси вважаються американськими ласощами, проте їх походження — істинно європейське: прадідками донатсів заведено вважати традиційні голландські різдвяні «олійні кульки» (oliebollen), якіраховують уже в 16 столітті. Сучасна ж назва «Doughtnut» або «Donuts» пончики отримали в Пенсильванії. конкретно фахівці дають дату появи отвору в донатсів, вони стверджують, що ця ідея належить моряку Хансону Бруді, який у 1847 році за допомогою кришки від банки для перцю вирізував знамениту дірку, щоб пончики добре просмаджувалися і в середине. Зверху донатси глазуруються різними помадками, можна зверху посипати кондитерськими посипками. Є безліч рецептів донатсів. Дуже смачно з кавою або молоком. Обладнання підійде для використання в ресторанах, у кафе та в фаст-фуд закладах.
Характеристики:
РЕЦЕПТЫ ПОНЧИКОВ
ХРУСТЯЩИЕ
200 г олії
150 г цукру
4 яйця
350 г простого борошна
1 ст.л. рому
Кілька крапель
ванільної есенції
150-200 л води (не
молока)
+ глазур
ДРОЖЖЕВЫЕ
25 г дріжджів
1/4 л молока
125 г олії
50 г цукру
6 яєць
Лимонний сік або цедра
Щепотка соли
375 г простого борошна
+ глазур
ТРАДИЦІЙНІ
125 г олії
150 г цукру
Лимонний сік або цедра
Щепотка соли
3 яйця
1/4 л молока
200 г простого борошна
1 ч. л. розпушувача
+ глазур
Основні | |
---|---|
Виробник | GoodFood |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал корпусу | нержавіюча сталь |
Артикул | DM6 для донатсов (американських пончиків) |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм | 360х330х245 |
Вага, кг | 8,5 |
Тип установки | настільна |
Вид продукту, що випікається | Смачний пончик розміром 77х27мм, отвір 23мм. |
Потужність, кВт | 1,55 |
Терморегулятор | 50 - 300 С |
Кількість постів | однопостовая |
Напруга, В | 220 |
Корисна опція | знімний піддон навколо нижньої робочої поверхні служить для збору залишків тіста і полегшить чищення |
Робоча поверхня | 270х185мм з антипригарним покриттям |
Тип нагріву | нагрів здійснюється одночасно зверху і знизу |
Гарантія | 12 місяців |