8 140 ₴
Вперше вафлі з'явилися ще в Давній Греції. Їх випікали на гарячих каменях, а основними інгредієнтами були зелень і сир. Але вже до XIV століття вафлі перетворилися на вишуканий десерт: дозволити його собі могли тільки знатні особи. Конвейєрне виробництво вафель було налагоджено лише в XIX столітті та відтоді вони стали доступними всім. Головною особливістю смачних венських вафель, на відміну від пишних бельгійських або хрустких англійських, є їх м'якість, повітряність і ніжність.
На вафельниці WB-1S виробництва GoodFood можна готувати венські, бельгійські та англійські вафлі за Вашою рецептурою.
Вафельниця призначена для випікання об'ємних вафель, такі вафлі подаються як самостійна страва або як десерт із наповненням фруктами, джемом, вершками або шоколадом. Обладнання підійде для використання як у ресторанах або кафе, так і в фаст-фуд закладах.
Характеристики:
РЕЦЕПТИ ВАФЕЛЬ
ХРУСТЯЩИЕ ВАФЛИ
200 г олії
150 г цукру
4 яйця
350 г простого борошна
1 ст.л. рому
Кілька крапель
ванільної есенції
150-200 л води (не
молока)
ДРОЖОВІ ВАФЛІ
25 г дріжджів
1/4 л молока
125 г олії
50 г цукру
6 яєць
Лимонний сік або цедра
Щепотка соли
375 г простого борошна
ТРАДИЦІЙНІ ВАФЛІ
125 г олії
150 г цукру
Лимонний сік або цедра
Щепотка соли
3 яйця
1/4 л молока
200 г простого борошна
1 ч. л. розпушувача
Основні | |
---|---|
Виробник | GoodFood |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Користувальницькі характеристики | |
Артикул | WB1S (квадратна) |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм | 310х430х230 |
Вага, кг | 18 |
Тип установки | настільна |
Вид продукту, що випікається | 2 об'ємні вафлі 170х105мм, прямокутної форми, 4 х 6 клітин. Висота зуба 11 мм. |
Потужність, кВт | 2 |
Терморегулятор | 50 - 300 С |
Кількість постів | однопостовая, квадратна |
Напруга, В | 220 |
Корисна опція | знімний піддон навколо нижньої робочої поверхні служить для збору залишків тіста і полегшить чищення |
Робоча поверхня | харчової чавун з антипригарним покриттям |
Тип нагріву | нагрів здійснюється одночасно зверху і знизу |
Гарантія | 12 місяців |