11 840 ₴
Характеристики:
ОСНОВНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ З ЕКСПЛУАТЦІЇ
1. Перед використанням м'ясорубки, деталі, що стикаються з продуктами, очистити від заводського пилу та мастила.
Знімни частини м'acopyбки: шнек,peштку, нoж, зaгpyзoнну вopинку можна мити в пocydoмoeною мaшиною.
Корпус м'ясорубки протирати вологою ганчіркою.
2. НЕ ПОЗВОЛЯЙТЕ м'ясорубці працювати надто довгий час.
Якщо машина перегріта, будь ласка, припиніть роботу, дозвольте м'ясорубці відпочити.
3. Щомісяця перевіряйте рівень оливи в редукторі. (Пробка на верхній частині корпусу.)
4. Під'єднуйте обладнання тільки до заземленої розетки.
5. ЗАПРЕЩЕНО використовувати м'ясорубку для незадоволених товарів і продуктів на кістки та зі шкірою.
6. Коли потрібно проштовхнути м'ясо в горловину, обов'язково використовуйте пластиковий штовхач.
Невиконання цього вимог може призвести до травм.
Телефонуйте, ми допоможемо підібрати потрібну модель для Вас!
Гарантія 12 місяців, підтримка гарантії по всій Україні!
Відсилання по Україні вдень замовлення!
Підібрати іншу модель можна на нашому сайті https://restorator.in.ua/g73848075-myasorubki-professionalnye
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | GoodFood |
Користувальницькі характеристики | |
Артикул | MG12E |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм | 370х210х430 |
Вага, кг | 23,5 |
Тип установки | настільна |
Потужність, Вт | 650 |
Напруга, В | 220 |
Реверс | немає |
Система ножів | Система Enterprise (1 ніж + 1 решітка) |
Насадка для ковбаси, мм | 20мм |
Двигун | вентильований |
Гарантія | 12 місяців |
Захист від перевантажень | є |
Матеріал корпусу, горловини і шнека | нержавіюча сталь |
Захист від перепаду напруги | є |