Пароутворення | Інжектор |
Режими роботи | 3 режима работи: конвекція, пара, комбіноване проготування (конвекція + пара); |
Температурний щуп | Так |
Рік випуску | 2008 |
Система швидкого охолодження камери печі | |
Цикл Cook & Hold («Приготувати і підтримувати у гарячому стані») | |
Автоматичні миючі цикли |
Основні | |
---|---|
Виробник | Zanussi |
Країна виробник | Італія |
Вид обладнання | Пароконвекційна піч |
Сфера использования | HoReCa, Харчова промисловість |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Тип управління | Електронно-механічне |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Номінальна споживана потужність | 10 кВт |
Особливості | Можливість підключення до водопроводу, Знімне внутрішнє скло, Обмежувач температури |
Колір корпусу | Чорний |
Гарантійний термін | 3 міс |
Габаритні розміри | |
Загальна довжина | 890 мм |
Загальна ширина | 640 мм |
Загальна висота | 840 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Мінімальна робоча температура | 60 град. |