84 550 ₴
Професійний Combi Master 61 СМ для кухні невеликого ресторану, кафе, бару. Може запікати, смажити, готувати на грилі, на пару, гасити, бланшувати. Оптимальна конструкція дозволить максимально використовувати простір невеликого приміщення.
Широкий діапазон створюються і автоматично підтримуються параметрів повітря в робочій камері дозволяє приготувати страви самого широкого асортименту. Приготування продуктів відбувається за допомогою конвекції гарячого повітря, що регулюється по розсуд, свіжого пара, подаваного під тиском, або в умовах пароконвекции ― поєднання гарячого свіжого повітря і пари. При цьому можна за бажанням використовувати тільки пар, або тільки гаряче повітря, або обидві середовища приготування послідовно або одночасно.
Тип пароконвектомату | Бойлерний |
Тип ємності | GN 1/1 (530x325) |
Приготуваня по термощупу | В наявності |
Наявність режимів | П'ять режимів |
Види режимів |
|
Основні | |
---|---|
Виробник | Rational |
Країна виробник | Німеччина |
Номінальна споживана потужність | 10 кВт |
Гарантійний термін | 3 міс |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Тип управління | Механічне |
Тип пароутворення | Бойлерний |
Кількість вентиляторів | 1 шт. |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Кількість рівнів | 6 |
Габаритні розміри | |
Вага | 99 кг |
Загальна ширина | 847 мм |
Загальна довжина | 771 мм |
Загальна висота | 792 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Кількість режимів роботи | 4 |
Режими роботи | Конвекція, Конвекція+пар, Конвекція+вологий пар, Пар, Вологий пар, Сухий пар, Конвекція+сухе повітря |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |