Продавець Купівля та продаж професійного харчового обладнання | Інтернет-магазин Ресторатор розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
24 відгуків
Пароконвектомати RATIONAL, вживані, з гарантією!!!Обрати модель

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 20.03).

Якісне вживане обладнання для ресторана, пекарні з гарантією!
Контакти
Купівля та продаж професійного харчового обладнання | Інтернет-магазин РестораторІлля
Водопровідна 10, Одеса, Україна
+380 (98) 816-31-63
Ілля
+380 (67) 316-21-63
Всеволод
+30673162163+30673162163
Мапа

Шпилька пересувна 18 рівнів під дека 600х400

6 000 ₴

  • Немає в наявності
  • Код: 3022023818
Шпилька пересувна 18 рівнів під дека 600х400
Шпилька пересувна 18 рівнів під дека 600х400Немає в наявності
6 000 ₴
+380 (98) 816-31-63
Ілля
  • +380 (67) 316-21-63
    Всеволод
+380 (98) 816-31-63
Ілля
  • +380 (67) 316-21-63
    Всеволод
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Шпилька пересувна під дека 600х400

 

     Кондитерська одинарна шпилька з нержавіючої сталі для транспортування продукту на піддонах і лотках.

     Проста і надійна конструкція дозволить без зусиль транспортувати холодну або гарячу продукцію в лотках.

    Має 18 рівнів і розрахована на деко розміром 600x400 мм

    Габаритні розміри - 450х620х1800

    Продається без дек.

Особливості:

  • Основний матеріал – харчова нержавіюча сталь;
  • Каркас виготовлений з труби 20×20мм або 30х30 мм;
  • Оснащені чотирма поворотними колесами, діаметром 100мм або 125мм;
  • Фіксація двох коліс;
  • Допустима температура експлуатації від -40 до + 300 ° С.

    Оснащення професійної кухні включає в себе різноманітне обладнання нейтрального типу. Особливе місце в даній категорії займає візок і шпилька. Вона використовується для складування і переміщення гастроємкостей, підносів з посудом і листів з напівфабрикатами або готовою продукцією в умовах закладів громадського харчування та харчового виробництва.

   Сфера застосування: виробничі і мийні цеху, а також зони роздачі в ресторанах, їдальнях, пекарнях, кондитерських та ін.

Конструктивні особливості:

Обладнання являє собою металеву багатоярусну конструкцію на коліщатках. Для зручного використання і більшої маневреності колеса забезпечені поворотним механізмом і механізмом блокування.

При виготовленні конструкції використовується один з двох видів матеріалу: вуглецева сталь з полімерним покриттям або нержавіюча сталь.

Види:

Залежно від функціональної приналежності виділяють наступні види "шпильок":

– візок і шпилька для дек – застосовується для зберігання та/або переміщення пекарських і кондитерських дек типових розмірів, а також піддонів для жарочної або духовий печі. Безпека транспортування забезпечується спеціальними упорами-фіксаторами на напрямних;
– візок і шпилька для гастроємкостей – застосовується для зберігання і транспортування гастроємкостей типового розміру з виробничого приміщення до роздавальної лінії і назад. Від моделей попереднього типу відрізняються специфічною конструкцією, яка дозволяє розміщувати ємності різним способом, комбінувати їх, заощаджуючи простір. На напрямних є спеціальні отгибы, завдяки яким ємності надійно фіксуються;
– візок і шпилька для підносів – використовується для транспортування підносів з використаним посудом в мийний цех.

Відмітні особливості:

Моделі будь-якого вищеописаного виду можуть відрізнятися:

– габаритними розмірами і вагою;
– кількістю ярусів;
– типом обмежувачів направляючі для дек та підносів .

Пропонуємо також індивідуальне виготовлення шпильки і візки, з урахуванням потреби замовника.

Наявність і ціну уточнюйте у менеджера
Інформація для замовлення
  • Ціна: 6 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner