Пароконвект UNOX XEVC-0311-E1RM CHEFTOP – теплове обладнання для ресторанів, кафе, столових. Слугує для універсального приготування хлібобулочних, кондитерських виробів, а також різного роду гастрономії.
Для випікання в пароконвептоматі 3 рівні. Підходять гастроємкості GN 1/1. Напрямні обладнані зубчастими нішами для легкого завантаження-вивантаження. Відстань між листами становить 67 мм. Керування сенсорне — інтелектуальна панель MasterTouch One. Працює пічка в режимі від +30° до +260 °C. Можна встановити одиницю вимірювання температури: °C або °F. Для рівномірного готування є одноточковий термощуп. Конвекцію повітря забезпечує вентилятор із чотирма швидкостями: 2 з реверсом і 2 напівстатичні. Спеціальна конструкція вентилятора дала змогу неабияк прискорити процес приготування страв (приблизно на 40% швидше, порівнюючи з пароконвектоматами Unox Evolution).
Внутрішня частина підсвічується світлодіодною лампою. Камера виготовлена з якісної неіржавкої сталі AISI 304, має округлені кути. Двері обладнані контактним датчиком, який сигналізує про нещільно закритою камерою. Гастроємкості для пароконвектора до комплекту не входять.
Пароконвекційна піч Unox XEVC0311E1R створена на основі низки інноваційних технологій, серед яких:
• Технологія MIND.MapsTM: процес готування зображається на панелі у формі графіка. Система дає змогу легкими рухами пальців малювати криві температури, вологості, задавати ступінь готовності страв. У пам'ять можна вбити 256 програм. Є USB-під'єднання.
• AIR.Maxi™: поліпшенівентилятори з 4 швидкостями та реверсивним рухом. Особливість пароконвктомату Unox гарантує однаковий режим за всіма рівнями.
• DRY.MaxiTM: швидке відведення вологості. Створити абсолютно сухе середовище для випікання не становитиме жодних труднощів. Оператору необхідно просто вибрати на дисплеї необхідну функцію. М'ясо виходить підсмаженим і ароматним, але не пересушується.
• STEAM.MaxiTM: покращена система пароутворення. Тепер випікати на парі можна й за низьких температур (+35 °C — +130 °C). Також передбачено комбіновану випічку — конвекція + пар + 35 °C...+260 °C.
• DOUBLE STACK COLUMN MAXI.LINK: дає змогу встановлювати дві печі в колону.
• Protek.SAFETM: теплоізоляційні стінки корпусу, потрійне скло дверей гарантують максимальну безпеку роботи оператора, оскільки не нагріваються.
• Rotor.KLEANTM — автоматична система очищення. 4 автоматичні програми миття з мийним засобом і контролем наявності води забезпечують максимальну гігієну обладнання.
Основні | |
---|---|
Виробник | Unox |
Країна виробник | Італія |
Гарантійний термін | 12 міс |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 220 В |
Тип управління | Механічне |
Тип пароутворення | Інжекторний |
Кількість вентиляторів | 1 шт. |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Кількість рівнів | 3 |
Номінальна споживана потужність | 5 кВт |
Деко | GN 1/1 |
Габаритні розміри | |
Загальна ширина | 750 мм |
Загальна довжина | 773 мм |
Загальна висота | 538 мм |
Вага | 50 кг |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Ширина | 530 мм |
Довжина | 325 мм |
Відстань між рівнями | 67 мм |
Параметри та опис режимів роботи | |
Максимальна робоча температура | 260 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |