Пароконвект — продукт інженерної думки та високих технологій, завдяки яким вдалося об'єднати різні режими приготування їжі в одному апараті, скоротивши водночас витрати електроенергії та підвищивши смакові якості страв. В основі роботи пароковектомату — використання декількох режимів: пари, конвекції та їх комбінації.
Пароконвект Rational — обладнання, поставлене на службу кухаря! Компанія Rational, що створила апарат і почала випуск пароковектоматів ще 1976 року, на сьогодні є лідером у виробництві та реалізації обладнання.
Доля компанії на світовому ринку становить 54%, тобто кожен другий пристрій, який використовується будь-де у світі, виготовлений компанією Rational. Немає аналогів у світі RATIONAL SelfCooking Center, який звільнить Вас від повсякденної рутинної роботи.
Обов'язкові параметри, складне програмування, контроль за процесами приготування тепер остаточно пішли в минуле. Процес приготування в RATIONAL SelfCooking Center займає на 15% менше часу. Це заощаджує не тільки час, але й гроші. Займаючи мінімальну площу, пароконвект RATIONAL SelfCooking Center замінює або розвантажує до 40-50% кухонного обладнання для термооброблення продуктів.
Система SelfCooking Control повністю автоматично використовує під час кожного процесу приготування всі технічні можливості SelfCooking Center.
Система SelfCooking Control® самостійно розпізнає розмір продукту, обсяг завантаження й визначає параметри приготування, зумовлені цим продуктом.
Час приготування, температура, а також ідеальний клімат робочої камери автоматично розраховуються індивідуально в кожному конкретному випадку, з урахуванням заданих Вами кінцевих характеристик приготування, і коригуються в процесі роботи в міру виконання програми. Час, що залишився до закінчення приготування страви, зображається на дисплеї.
3600 разів на годину система SelfCooking Control® точно контролює й оптимізує процес приготування. Бажаний результат досягається точно до встановленого терміну, зокрема вночі.
Особливості:
• 1200 програм приготування, що становлять до 12 кроків
• 3 ступені подавання пари:
• Пар: от 30 до 130 °C
• Гаряче повітря: від 30 до 300 °C
• Комбінація пари та гарячого повітря: від 30 до 300 °C
• iCookingControl — 7 режимів автоматичного приготування:
• Finishing® для простого введення бажаних результатів з автоматичним настроюванням ідеального циклу приготування
• 5 програмованих ступенів розстоювання
• HiDensityControl® (HDC) — запатентована система розподілу енергії в робочій камері
• ILevelControl (ILC) — змішані завантаження з індивідуальним контролем кожного рівня завантаження залежно від типу й обсягу завантажуваних продуктів, а також кількості відкриттів дверцят
• Efficient CareControl — визначає наявність забруднень і накипу й автоматично їх усуває
• Cool Down — швидке охолодження робочої камери за допомогою вентилятора
• iCC-Cockpit — графічний огляд поточного мікроклімату в робочій камері
• iCC-Messenger — інформує про поточні, автоматичні налаштування процесу приготування
• iCC-Monitor — огляд усіх автоматичних налаштувань процесу приготування
Основні | |
---|---|
Виробник | Rational |
Країна виробник | Німеччина |
Номінальна споживана потужність | 11 кВт |
Гарантійний термін | 6 міс |
Вид обладнання | Пароконвектомат |
Тип управління | Електронне |
Тип пароутворення | Бойлерний |
Кількість вентиляторів | 1 шт. |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Джерело живлення | Електрика |
Номінальна напруга | 380 В |
Особливості | Система самодіагностики, Можливість підключення до водопроводу, Система автоматичної мийки, Реверсивний вентилятор, Термощуп, Регульовані ніжки, Підсвічування |
Кількість рівнів | 6 |
Габаритні розміри | |
Вага | 110 кг |
Загальна ширина | 771 мм |
Загальна довжина | 847 мм |
Загальна висота | 757 мм |
Параметри листів і гастроємкостей | |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Параметри та опис режимів роботи | |
Кількість режимів роботи | 4 |
Режими роботи | Вологий пар, Конвекція, Конвекція+вологий пар, Конвекція+пар, Конвекція+сухе повітря, Пар, Сухий пар |
Максимальна робоча температура | 300 град. |
Мінімальна робоча температура | 30 град. |